Wij zijn goed in communicatie. En we willen dingen beter maken. Niet alleen ons eigen werk maar ook de wereld waarin we werken.

Juist in tijden dat het economisch wat minder gaat, zijn er onderwerpen die meer aandacht verdienen dan de onderwerpen waar traditioneel vooral reclame voor wordt gemaakt. 

Wij werken good, smart & friendly.

Good
Good slaat uiteraard op de thema’s waar we ons het liefst mee bezig houden. Daarnaast slaat good ook op gedegen. De R van R&D staat voor Research. Wij onderzoeken graag eerst een probleem vanuit de doelgroep voordat we met de D van development aan de slag gaan. Good is ook een doelstelling. Wij willen dingen beter maken. En het kan altijd beter... Ten slotte slaat good ook op de mensen met wie we werken. Wij hebben bewust geen specialisten in huis. Als hoofdaannemers kijken we per project met wie we de beste resultaten kunnen behalen.  

Smart
Als je in een overvol communicatielandschap en met weinig budget iets over wilt brengen, moet je slim zijn. “Tom Poes, verzin een list” zei Olivier B. Bommel. Wij worden nergens gelukkiger van dan het bedenken van slimme oplossingen. Die krijg je door volgens het boekje de juiste stappen te zetten en tegelijkertijd een open blik te houden. Wij houden er van om heel efficiënt en volgens de juiste stappen te werken om zo geen tijd, geld en energie te verspillen. Eerst nadenken dan doen.

Friendly
Werk moet vooral leuk zijn! We werken daarom graag met en voor aardige mensen. Voor onze klanten maken we moeilijke dingen simpel en begrijpelijk. Dat vinden we vriendelijk. We doen vooral wat we leuk vinden en benaderen zo elke nieuwe uitdaging met een glimlach. Tot slot werken niet voor niets maar wel voor weinig. Ook wat dat betreft zijn we vriendelijk.

What?!

Wij ontwikkelen communicatieoplossingen voor maatschappelijke thema's als welzijn, duurzaamheid, cultuur, maatschappij, zorg en natuur en nemen hierbij graag de verantwoordelijkheid voor het hele traject van probleemdefinitie, onderzoek en strategie tot conceptontwikkeling en productie. De uiteindelijke oplossing kan van alles zijn. Als het maar werkt. Van een website tot een campagne of van een nieuw product tot een documentaire.

Daarnaast starten we ook af en toe zelf iets nieuws op. Ideeën genoeg. Tijd helaas niet...

Op ons blog vind je een overzicht van de verschillende projecten die we tot nu toe hebben gedaan of waar we op dit moment mee bezig zijn.

Als je de film niet hebt gezien vind je dit vast een vreemd geluidsfragmentje. Tsja... Dan moet je de film maar gaan kijken...

 

We werken alleen voor aardige mensen. Mensen die werken bij oprechte en betrokken maatschappelijke organisaties en overheden. Maar een commerciële organisatie die iets goeds wil doen, helpen we ook met alle liefde. Als ze maar aardig zijn en het project iets bijdraagt aan de maatschappij. 

Omdat wij ook aardige mensen zijn, bedenken we ook voor ons zelf af en toe een leuk project. Waar we dan weer aardige mensen bij zoeken om het samen mee van de grond te krijgen.

"Onderzoek alles en behoud het goede."

Wij zijn ervaren, gedreven, betrokken en professionele creative producers met een groot onderzoek, creatief, film- en medianetwerk. Nieuwsgierige generalisten, met een duidelijke visie waar we naartoe willen met ons werk.